Geschenkpakketten

Tevens bevinden zich in ons assortiment leuke smakelijke geschenkpakketten. Deze zijn ideaal als relatiegeschenk, maar ook voor speciale feestdagen of als verjaardagskado! Hieronder vind je voorbeelden van pakketten die veel in trek zijn. Maar natuurlijk kunnen we geschenkpakketten op maat maken, geheel naar uw wens.

Basis pakket

Dit pakket bestaat uit een mooie rode wijn, witte wijn of de heerlijke Pepe Nero Spumante. En is verpakt met 200 gram boerenkaas van kaasboederij ‘t Bosch en 250 gram vers gebrande notenmix. Deze beide producten worden met zorg bereid en uitgekozen.

  • Basis pakket met rode wijn of witte wijn € 18,50
  • Basis pakket met Pepe Nero Spumante brut € 22,50

Luxe pakket

Naast het basis pakket hebben we ook een standaard uitgebreider pakket. Dit omvat een nog mooiere kwaliteitswijn (rood, wit of ook de Pepe Nero Spumante), een lokale boerenkaas, 250 gram vers gebrande notenmix, grissini en een bijpassende dip of compote.

  • Luxe pakket met rode of witte wijn € 29,95
  • Luxe pakket met Pepe Nero Spumante brut € 34,95

Geschenkset Champagne

Op zoek naar een mooie onvergetelijk kado? Denk eens aan een spannende champagne met 2 bijbehorende glazen. Tenslotte het is elke dag tijd voor Champagne, het leven behoor je te vieren. De prikkelende mousse, rijpe citrus en brood- en toast tonenmaken het feest compleet!

De set met Veuve Clicquot kost € 79.95. De set met Moët & Chandon Brut Impérial kost € 69.95

Verpakking en glazen kunnen afwijken van het voorbeeld.